Hyvää Uutta Vuotta 2010!!!

Paljon on mahtunut tähän väliin, enkä oikein osaa sanoa että mistä aloittaa.... Sen ainakin osaan sanoa että blogin päivitys on ollut aikas huonolla mallilla :)

Merkittävin muutos on ollut se että perheeseemme muutti tyttö nimeltä Lumi 

Agria Alone Again

Lumi on syntynyt 27.7.2009 ja on kotoisin Unkarista. Lumin omistajia ovat Maisa Finnholm, Jonna ja Esa Lehdistö

Linkki :www.sirutassun.com/

Lumin kanssa osallistumme tammikuussa pentukurssille, jota odotan mielenkiinnolla. Tytöllä kun tuota tempperamenttia löytyy. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Soni on ottanut Lumin hienosti vastaan. Lumi on Sonin "pikkusisko" jota suojellaan muilta koirilta ja myös hiukan tapellaan... :)

Sonin kanssa aiotaan myös osallistua agilityyn, saa nähdä miten Sonin käy kun tuntuu aikas "kuumana" olevan agilityyn, ainakin mitä ollaan oltu katsomassa. Onneksi meillä on kokenut kouluttaja jolla on omakohtaista kokemusta terriereistä :)

Suunnitelmissa on myös osallistua muutamiin näytteleyihin molempien kanssa...

Olimme Sonin kanssa Hämeenlinnan näyttelyssä, josta Soni sai ensimmäisen Sertinsä :)  Kiitos Jonnalle esittämisestä...

Tässä arvostelu: " hyvä tyyppi ja koko. kaunis pää, vahva kuono-osa, tummat silmät, oikea ilme. hyvä kaula, suora lyhyt selkä, hyvin kehittynyt rinta, vahva luusto ja lihakset. hyvä tempperamentti ja karvan laatu. liikkuu vauhdikkaasti pitkällä askeleella."

Yritän olla aktiivisempi blogin päivittäjä, mutta saa nähdä kuinka lupaus pitää... Kaikkea kun on ilmassa samaan aikaan :)